HVAD MÅ MAN SÆLGE?

Man må sælge følgende til kvinder:

 • Tøj
 • Sko
 • Smykker
 • Tasker
 • Produkter/parfumer

Man må ikke sælge ødelagte/plettede/slidte eller forvaskede ting. 

Butik Karma kan ikke stilles til ansvar hvis der alligevel er tøj, der er plettet, hullet eller andet. Varerne er købt som beset.

Der må IKKE sælges kopivarer i butikken.

Butik Karma forbeholder sig retten til at fjerne ting, som ikke lever op til butikkens varebetingelser. 

HVOR MEGET TØJ, MÅ DER VÆRE PÅ EN STAND?

Du må maksimalt have 50 bøjler hængende. Derudover kan man have sko, tasker, produkter og smykker stående på hylden forneden. Der må altså ikke ligge store bunker af tøj i bunden af standen. Det vil blive fjerne og lagt til side. Du er ALTID velkommen til at komme og fylde op løbende. For at få det meste ud af standperioden anbefaler vi, man løbende fylder op, justerer priser og sørger for at standen ser indbydende ud.

OPSÆTNING AF STAND

Fra kl. 10 den dag din standleje starter kan du opsætte din stand.

Har du ikke været forbi butikken på den første lejedag, og ikke givet os besked, kan vi uden videre leje din stand ud til anden side.

Det eneste du skal have med den dag, er de ting du skal have solgt.

Butik Karma har følgende ting til fri afbenyttelse:

Inden din standleje starter

Vi anbefaler at du på forhånd har oprettet en bruger på karma.loppesalg.dk

Derinde skal du skrive dine prismærker, inden vi kan printe dem til dig.

Hent eventuelt dine papmærker og prismærker inden standlejen starter, så du kan sætte dem på hjemmefra, 

Sådan opretter du en bruger

 1. Gå ind på: karma.loppesalg.dk
 2. Tryk på “Opret bruger”.
 3. Indtast den samme e-mail adresse, som du har brugt da du bookede en stand hos os og skriv en selvvalgt kode.

Efterfølgende vil du modtage en bekræftigelsesmail og så kan du logge ind og lave dine prismærker.

Sådan laver du dine prismærker

 1. Login på karma.loppesalg.dk
 2. Tryk på “bookinger” i menuen.
 3. Tryk på den blå knap hvorpå der står  “tilføj varer”.
 4. Du kan nu skrive dine varer og pris ind.

Vi anbefaler at du skriver en god beskrivelse, så er det lettere for dig at se hvad du har solgt, og vi kan bedre se at prismærket hører til den pågældende vare.

Eksempel på en god beskrivelse: Grå blonde bluse fra Ganni str M

Vi printer dine prismærker ud, når du kommer ned i butikken for at sætte dine ting op.

Vi kan altid lave flere prismærker, når du ønsker at fylde din stand op. 

TØMNING AF STAND

Din stand skal tømmes senest en time før lukketid på lejeperiodens sidste dag.

Du kan også vælge at tilkøbe nedpakning. Så skal du ikke bruge tid på at pakke standen sammen, men kan bare svinge forbi og hente de tilbageværende varer, inden butikken lukker. (Det koster 100 kr., hvis vi skal pakke standen ned for dig).

Når du tømmer din stand

Når du kommer for at tage din stand ned, tager du et af vores stativer og hænger dit tøj på. Derefter gør du som følgende:

Husk at medbringe ID, så vi kan sikre os at det er din stand. Bemærk at alle prismærker skal blive siddende på varerne imens du er i butikken.  Du kan også bruge disse prismærker næste gang du ønsker at sælge dit resterende tøj hos os. Så skal du bare huske at notere dit nye standnummer på i stedet. Bemærk: hvis du genbruger dine mærker, så vil evt. rabat fra tidligere booking stadig være gældende. Spørg personalet om mere info.

Mangler du nogle ting

Vi er heldigvis ikke plaget af tyveri. Så hvis du mangler nogle ting, så er de et eller andet sted i butikken.

Tjek gerne vores “ikke til salg” stande om der hænger noget af dit der. Husk også stativerne ved prøverummene.

Kan du stadig ikke finde det du mangler, så er det med stor sandsynlighed et sted i butikken – det kan godt forputte sig – vi skriver en besked, når vi spotter varen. Det anbefales dog at komme forbi og tjekke ‘lost and found’, da vi ikke kan sende beskeder, hvis varen mister sit prismærke.

Er standen ikke tømt 1 time inden lukketid på lejeperiodens sidste dag, fjerner vi varerne og opkræver 200 kr. i nedtagning. Har du ikke hentet dine ting inden for 14 dage, vil det overgå til butikken.

Hvis vi finder noget af dit tøj i butikken efter din standleje er slut, vil du modtage en besked om at vi har fundet en af dine varer. Herefter har du 14 dage til at hente det, derefter vil det overgå til butikken.

UDBETALING

Vi udbetaler salg to gange om måneden. Salg i perioden fra d. 1-15. i måneden bliver udbetalt d. 30. i samme måned, mens salg fra den 16. til slut måneden vil blive udbetalt d. 15. i den efterfølgende måned.

Det er dit ansvar som kunde at skrive de rigtige kontooplysninger på “din profil” på karma.loppesalg.dk. Har du glemt at taste oplysningerne eller tastet forkert, vil pengene blive udbetalt ved næste betalingsrul, efter der er indtastet de korrekte oplysninger. 

Du kan løbende tjekke dit salg:

Når du booker en stand hos os, får du din egen side på karma.loppesalg.dk, hvor du løbende kan følge dit salg på. Det er også herinde, du skriver teksten på dine prismærker. 

ANSVAR

Bortkomment/ødelagt tøj

Butik Karma er ikke ansvarlig for stjålne, mistede eller ødelagte varer. Vi gør meget for at forebygge tyveri – blandt andet ved hjælp af alarmsikring, overvågning og selvfølgelig holder vi et vågent øje med dine ting. Skulle der ske tilfælde af brand eller vandskade, er Butik Karma ikke erstatningsansvarlig – men du kan være dækket af din egen indboforsikring.

Det er på eget ansvar, at man har sine ting i butikken.

Vi har alarmer til fri afbenyttelse, så vi anbefaler at I bruger dem.

Forkert prissætning eller rabat

Det er dit ansvar at prissætte dine ting rigtigt og tjekke op på at rabatten er sat på/taget af som du ønsker. Genbruger du gamle mærker, skal du være opmærksom på at evt. rabat fra tidligere kan følge med. Dette kan personalet hjælpe dig med at fjerne. 

Butik Karma kan ikke stilles til ansvar, og der kan ikke kræves godtgørelse. 

Lejeperioden

Standen er lejet i den periode der er bestilt ved bookingen. Den kan ikke ændres til en anden dato eller annulleres

Vi ønsker I alle får en god lejeperiode, og gør hvad vi kan for at I får en god oplevelse. Der kan dog opstå uforudsete ændringer eller situationer vi ikke kan gøre noget ved. Butik Karma kan ikke stilles til økonomisk ansvar i disse situationer.


FORTRYDELSESRET

Når du har booket en stand hos Butik Karma, har du 14 dags fortrydelsesret. Ønsker du at gøre brug af denne, kræver det, at du møder op i vores butik, hvor du kan få pengene retur. Starter din lejeperiode indenfor 14 dage fra den dag, du booker, fraskriver du dig din 14 dages fortrydelsesret.

Købte varer er købt som beset og kan ikke byttes eller returneres.

STANDE

Man kan ikke booke én bestemt stand. Statistik viser at alle vores stande sælger lige godt. Vi har 144 stande, og størrelserne på standene kan variere en smule.

ØVRIGT

Butik Karma forbeholder sig retten til regulere af åbningstider, standlejepriser og lukkedage.